Om Magasinet

Guiden er den officielle Turist Guide for Djursland. Den udgives i 130.000 eksemplarer fordelt på dansk, tysk og engelsk. Guiden trykkes i 4 farver på 80 gr. papir i A4-format.

Alle annoncører bliver tegnet ind på de specialdesignede og opdaterede kort, så det er nemt for turisterne at finde det, de søger. Da flere og flere turister også har adgang til internettet på ferien, eksponerer vi også relevante hjemmesideadresser, hvor det er muligt.

Guidens tekster bliver udformet, så de hjælper turisterne med at finde selv de lidt mere specielle oplevelser. Har du et staldtip til turisterne, de endnu ikke kan læse om i guiden, så lad os endelig vide det.

Guiden distribueres gratis med Destination Djurslands lokaldistribution, som omfatter ca. 285 standere placeret på udvalgte steder, både på selve Djursland og i randområderne, inkl. Randers og Aarhus.

Download distributionslisten her

 

Digital udgave

Djursland Turist Guide produceres også i en digital udgave, som ligger online med hyperlinks på hver annonce. Når turisten klikker på din annonce, linker den automatisk til din hjemmeside.

  

Djursland Turist Guide udgives af Destination Djursland og Mercatus Reklamebureau i fællesskab.